Uitnodiging Big Day Hilversum (8 april)

Uitnodiging Big Day Hilversum (8 april)

Hallo Basketball vrienden, collega’s en iedereen die onze sport omarmt.

Ik, Henk Pieterse, zou graag jullie Centers en Power Forwards vanaf 12 jaar uitnodigen voor de 2e editie van

Big Day op 8 april as. in Dudok Arena te Hilversum

Deze dag is er niet specifiek voor talenten, maar voor ieder niveau. Of je nu een beginnend basketballer bent, eentje die al gevorderd is en graag eens met andere top-coaches zou werken of een oudere speler die graag zijn fundamentals bijschaaft.
Niets is te gek bij Big Day, wij zorgen ervoor dat elke speler aan zijn trekken komt met onze trainers. Naast deze uitnodiging wil ik jullie vragen of het mogelijk is om de informatie over deze 'Big Day' dag onder jullie leden te verspreiden, door de flyer of het filmpje op jullie site of Facebook pagina te zetten.

Op 8 april wordt iedereen ingedeeld naar niveau om te gaan werken aan Sprongkracht, Stabiliteit, Snelheid, Kracht, Voeding, Houding en Balans. Als 'beloning' zou ik jullie dan graag de volgende actie aan willen bieden:

# Draagt een vereniging meer dan twee leden aan, ontvangt iedere deelnemer E 5,- korting op de prijs.
# Vanaf 3 deelnemers mag er één coach gratis mee komen, om al onze toppers uit de trainers- wereld aan het werk te zien.
# Naast een prachtige line-up aan coaches en fysieke trainers, zoals u ziet in onze promofilm, zullen we ook een kleine shooting challenge houden waarbij te gekke NIKE prijzen zijn te winnen.

Big Day, is een programma van Ball- Contact Sportservice. Tevens bieden wij de @GUARD dagen en de speciale Trainingsdag voor Rolstoel basketballers. Hierover later meer.

Ik hoop op een positieve reactie, mijn dank is groot!

#PASSTHEPASSION
Mvg. Henk Pieterse

Wij worden gesteund door vele trotse sponsoren.